Rozmíchávání prášku 🤙

Možná to všichni víte, ale stejně :crossed_fingers: S manou 6 i 5 jsem měl hroznej problém s rozmícháním :thinking:Chápu, když někdo dělá malou porci, asi se to nějak udělá, ale s 800kcal jsem byl odkázanej na smoothiemaker. Každopádně, nedávno jsem zkusil tohle:

  1. prášek
  2. protřepat prášek (rozbijou se hrudky)
  3. půlku vody
  4. protřepat
  5. dolít vodou
  6. dotřepat

Přidává to tak minutu času, ale zatím jsem nenašel jedinou hrudku nebo zbytek prášku. A to si fakt dělám tu porci, kdy už tam není místo skoro ani na vzduch :sweat_smile: Třeba někomu pomůže :slight_smile:

2 Likes

Dobrý den,

děkujeme za příspěvek a super tip! :+1: :blush:

Hezký den,
Kristýna, Mana

Dělám to podobně, nejdřív protřepu nasucho, pak teprve leju vodu, protřepu a až nakonec případné ochucovadlo (med, javorový sirup ap.) a znovu protřepu. A vodu leju mírně teplou, ve sklenici si předem namíchám čerstvou z kohoutku a teplou z konvice tak, aby výsledek měl něco kolem 30-40 stupňů. Pak se to taky rozpouští snáz.